www.TvedeLarsen.dk

 

Forside

James og Thomas Banjo, Piano og Snufi       Have Gæstebog
  

BanjoPiano

Snufi

Banjo er en blanding af 3/4 mops og 1/4 lahsa apso. Han er født den 16. oktober 2007. Banjo blev kastreret i efteråret 2008. Banjos bedste ven er vores kat Snufi. De to hygger sig rigtigt godt sammen, men nogen gange bliver legen lidt for vild for Snufi.

 

Piano er en blanding af ½ mops og ½ chihuahua. Hun er født den 20. november 2010. Hun er nyeste skud på stammen og styrer allerede os alle med hård pote.

Snufi er fra foråret 2007. Han blev fundet i en sæk sammen med sine søskende af en af vores naboer. Hun valgte at beholde Snufi. En dag i sommeren 2007 stod Snufi pludselig på vores terrasse og ville meget gerne indenfor. Han har boet hos os lige siden. (Vi måtte undskylde overfor vores nabo, at vi sådan snuppede deres kat. Vi betalte da også 1200 kr. for at få lov til at beholde ham). 

Banjo og Piano er oprettet på Hundegalleriet. Her kan man skrive lidt om sit kæledyr, uploade billeder, kommentere på andres hunde og såmænd også konkurrere for sjov. Der er også mulighed for at købe eller sælge hunde. Du kan finde Banjo og Piano på hundegalleriet ved at klikke på animationen:

 

Hvis du ønsker at finde flere sider med hunde kan du kigge lidt på denne side:

HUNDELINKS

 

 

 

Klik på hunden for at komme til hundegalleriet.                                                                  Tilbage til toppen af siden